Dysfagi æg og rejer

Dysfagi: smørrebrød i gratinkonsistens

Lær at lave smørrebrød i gratinkonsistens efter de danske retningslinjer sammen med Majken Alexander fra Værdigmad.

Pris: 1.295,- ekskl. moms.
Målgruppe:
Køkkenpersonale, personale på boenheder og modtagerkøkkener.


Dysfagi? Ved du hvad det er? Ved du hvor mange der lider af det i Danmark? Hvilke udfordringer har man med dysfagi i spisesituationerne? Hvad er konsekvenserne? Kan du hjælpe borgerne til bedre livskvalitet? Alle kursusdage starter med teori om vores ældre borgere. Hvilke udfordringer er naturlige følger af alderdom, svækkelse, sygdom og hvilke særlige behov giver det både i forhold til ernæring og konsistensen af den mad der serveres? På vores kurser sætter vi fokus på både danske og internationale anbefalinger, og vi kigger på forskellene imellem de forskellige retningslinjer. Prisen inkluderer morgenmad, frokost, materiale og kursusbevis.

Smørrebrød i gratinkonsistens efter de danske retningslinjer. Hvad ville ændre sig, hvis vi overgår til IDDSI, niveau 4 og 5?

Formålet er, at du efter dette kursus kan tilberede lækkert og indbydende smørrebrød i gratinkonsistens efter de danske retningslinjer. Du kender forskellige geleringsmidler og bliver inspireret til at få maden til at ligne fuldkostversionen.

På kurset tilbereder vi sammen
Rugbrød med æg, rejer, dildmayo og tomatbåd
Rugbrød med flæskesteg, rødkål og appelsin
Franskbrød med røget laks, asparges og æg royal
Rugbrød med salami, ristede løg, remoulade

Vi tester herefter maden ud fra IDDSI niveau 4 og 5 og retter maden til, så den ligeledes kan serveres efter de internationale retningslinjer.

Vi glæder os til at se dig.

Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.

Varighed: 6,5 timer

Maks. deltagerantal: 16

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt Majken Alexander på majken@værdigmad.dk