Dysfagi spegepølse med sky og løg

Dysfagi: IDDSI niveau 4 og 5

Lær hvordan gratinkost adskiller sig fra IDDSI niveau 4 og 5 sammen med Majken Alexander fra Værdigmad.

Pris: 1.295,- ekskl. moms.
Målgruppe:
Køkkenpersonale, personale på boenheder og modtagerkøkkener.


Dysfagi? Ved du hvad det er? Ved du hvor mange der lider af det i Danmark? Hvilke udfordringer har man med dysfagi i spisesituationerne? Hvad er konsekvenserne? Kan du hjælpe borgerne til bedre livskvalitet? Alle kursusdage starter med teori om vores ældre borgere. Hvilke udfordringer er naturlige følger af alderdom, svækkelse, sygdom og hvilke særlige behov giver det både i forhold til ernæring og konsistensen af den mad der serveres? På vores kurser sætter vi fokus på både danske og internationale anbefalinger, og vi kigger på forskellene imellem de forskellige retningslinjer. Prisen inkluderer morgenmad, frokost, materiale og kursusbevis.

For dig, der arbejder med fremstilling af mad til borgere med dysfagi og ønsker at forstå og arbejde med de internationale konsistensniveauer. På dette kursus gennemgår vi IDDSI's niveau 4 og 5, og vi dykker ned i, hvordan de adskiller sig fra den gratinkost, vi typisk anvender i Danmark. Vi vil smage og føle forskellene mellem niveauerne og fremstille mad, der passer til dem. Vi gennemgår også forskellige testmetoder for at sikre, at vi har opnået det korrekte konsistensniveau, og vi vil prøve maden ved forskellige temperaturer, da det er vigtigt, hvis borgeren spiser langsomt.

Vi tilbereder både varme og kolde måltider på niveau 4 og 5.

Vi glæder os til at se dig.

Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.

Varighed: 6,5 timer

Maks. deltagerantal: 16

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt Majken Alexander på majken@værdigmad.dk