Majken Alexander Værdig Mad

Dysfagi: hvordan gøres livet lettere for småtspisende?

Kom og mød Majken og Troels til en hyggelig og informativ eftermiddag, hvor de deler ud af deres viden og ekspertise inden for dysfagi.

Har du nogensinde undret dig over, hvad der egentlig sker, når din yndlingskage pludselig bliver en udfordring at sluge? Eller når en hyggelig middag med vennerne bliver en kamp mod maden? Det kan være tegn på dysfagi – en mere almindelig udfordring end du måske tror.

Dysfagi, eller det at være småtspisende, er et problem med at spise, tygge og synke mad, som kan ramme os alle, især efter sygdomme som slagtilfælde, Parkinsons, demens eller blot med alderen. Det kan gøre det svært at nyde måltider og kan have stor indflydelse på vores sociale liv.

Men fortvivl ikke! Der findes løsninger. Kom og mød Majken og Troels til en hyggelig og informativ eftermiddag, hvor de vil dele ud af deres viden og ekspertise.

Majken er den helt rigtige livline, når det kommer til småtspisende. Hun vil lære dig lidt mere om maden til målgruppen, og hvordan du tester for den korrekte madkonsistens, så du kan hjælpe dem, der kæmper med dette problem.

Troels arbejder med tekstur og konsistens og med udgangspunkt i Majkens oplæg om småtspisende, fortæller han om brugen af geleringsmidler og vejleder i, hvilke geleringsmiddel der er bedst egnet til denne målgruppe. Desuden gennemgår han også generelle teknikker, der bruges når du arbejder med geleringsmidler og som kan benyttes til andet end mad til denne målgruppe.

Så hvis du er nysgerrig på, hvordan du kan gøre livet lidt lettere for småtspisende og samtidig bevare madens lækkerhed, så mød op til en sjov og lærerig eftermiddag sammen med os. Vi lover det bliver både informativt og uhøjtideligt!

Vi glæder os til at se dig.

Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.

Varighed: 3 timer

Maks. deltagerantal: 30

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt Majken Alexander på majken@værdigmad.dk