Morten Pfieffer Rastad fra Nocla
Artikel
02.06.2025

Det grønne køkken

Træd ind Morten Pfeiffer Rastads vidunderlige smagsunivers og lær, hvordan smagen i de grønne retter boostes.

Kurset er for dig, der arbejder i et professionelt køkken.

Pris: gratis
*Ved udeblivelse opkræves et no-show gebyr på kr. 350 ekskl. moms

Morten er en verdensklasse madnørd, der mestrer det meste i et køkken. Med sin forkærlighed for processerne bag maden og tilberedningen startede han i 2022 Nocla, som udvikler og formidler smagsfremmere til at booste det i forvejen høje niveau inden for dansk gastronomi.

Når en plus en giver tre

Træd ind Mortens vidunderlige smagsunivers og lær, hvordan smagen i de grønne retter boostes med velkendte ingredienser og teknikker i nye klæder. En af hemmelighederne til at lave grøntretter med ”kød” på, er at få mere ud af de enkelte råvarer eller at få en plus en til at give tre. Tilberedning og råvaresammensætning er på menuen, når du, med kyndig vejledning fra Morten, selv skal i køkkenet og fremtrylle den helt rigtige, intense smag og kraft i de grønne hverdagsretter.

Vi glæder os til at se dig.

Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.

Varighed: 5 timer

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.