Michael Museth - slagter og erfaren kok og iværksætter på elite- og cateringniveau
Artikel
06.12.2023

De glemte udskæringer

Fremstil hjemmelavede gourmetpølser og grillretter sammen med Michael Museth.

Michael Museth er slagter og erfaren kok og iværksætter på elite- og cateringniveau. Han arbejder ud fra den filosofi, at intens smag giver en hurtigere og bedre mæthedsfornemmelse. Mørbrad og svinekam er nogle af de mest kendte kødudskæringer, men der findes masser af udskæringer, som både smager af mere og koster mindre.

Ingen ko på isen

Glemte udskæringer som bl.a  nyretapper, hjerte og mellemgulv kan give lidt sved på panden, da udskæringerne kræver noget andet i tilberedningsfasen end de mere velkendte udskæringer. Når der skal fremstilles hjemmelavede gourmetpølser og små grillretter, får du selv lov til at prøve kræfter med tilberedning af nogle af de glemte udskæringer, kødstykker og indmad – med kyndig vejledning fra Michael. Sammen nyder vi det færdige resultat samt smagsprøver på nogle af Michaels egne forædlede produkter.

Vi glæder os til at se dig.

Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.

Varighed: 5 timer

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.