Chhili con carne serveret i RAK Chef's Fusion terrin med låg
Artikel
28.11.2024

Bistro – hjemmelavet fransk gastronomi

Tilbered klassiske bistoretter med afsæt i årstidens råvarer sammen med Dennis Rafn.

Pris: gratis
*Ved udeblivelse opkræves et no-show gebyr på kr. 350 ekskl. moms

Det franske bistrokøkken er nemt, uhøjtideligt og fyldt med masser af smag. Vi dykker ned i traditionerne bag velkendte retter, der engang var hverdagens enkle spise og som i dag har fået en plads på restaurantmenuer verden over. Hverdagsmad skabt med omtanke, smag og respekt for råvarerne.

Fransk hverdagsmad - enkelt og ærligt

Sammen med Dennis Rafn, BENT BRANDTs kok og inspirationskonsulent, skal der arbejdes med enkle teknikker og fokus på at mindske madspild gennem fuld udnyttelse af råvarerne – præcis som i det oprindelige bistrokøkken. Med afsæt i årstiden råvarer skal der tilberedes klassiske bistroretter.

Vi glæder os til at se dig.

Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.

Varighed: 5 timer

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.