Bistro – hjemmelavet fransk gastronomi
Pris: gratis
*Ved udeblivelse opkræves et no-show gebyr på kr. 350 ekskl. moms
Det franske bistrokøkken er nemt, uhøjtideligt og fyldt med masser af smag. Vi dykker ned i traditionerne bag velkendte retter, der engang var hverdagens enkle spise og som i dag har fået en plads på restaurantmenuer verden over. Hverdagsmad skabt med omtanke, smag og respekt for råvarerne.
Fransk hverdagsmad - enkelt og ærligt
Sammen med Dennis Rafn, BENT BRANDTs kok og inspirationskonsulent, skal der arbejdes med enkle teknikker og fokus på at mindske madspild gennem fuld udnyttelse af råvarerne – præcis som i det oprindelige bistrokøkken. Med afsæt i årstiden råvarer skal der tilberedes klassiske bistroretter.
Vi glæder os til at se dig.
Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.
Varighed: 5 timer
Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.