Artikel
06.12.2023

Bag lækkert surdejsbrød

Anja Malle fra Mejnerts gør dig klogere på surdejens verden.

Kurset er for dig, der arbejder i et professionelt køkken.

Pris: gratis
*Ved udeblivelse opkræves et no-show gebyr på kr. 350 ekskl. moms

Mejnerts producerer selv økologiske korn og maler selv melet, som bruges i deres bageværksted, og netop i Mejnerts bageværksted på Viskingegård har underviser Anja Malle afholdt over 50 surdejskurser.

Træd ind i surdejens verden, hvor du sammen med Anja gør dig klogere på alle processerne i bagningen lige fra fermentering til autolyse, bulkfermentering samt formning af brød og boller med shaping-teknik.

Hæv niveauet

Surdej er egentlig bare et naturligt hævemiddel, der består af mel og vand – men surdej giver de fleste brød en raffineret syrlighed, der bryder kornets sødme, og så tilfører surdejen brødet et ekstra lag af aromaer. 

Når dagen er omme, har du selv bagt lækkert surdejsbrød med dansk økologisk, stenformalet mel fra Mejnerts egen mølle, og du ved, hvordan du får surdejen til at passe ind i din hverdag og dine arbejdsgange – og ikke omvendt ...

Vi glæder os til at se dig.

Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.

Varighed: 4 timer

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.