Bæredygtig køkkendrift på tværs af generationer
I disse år er en af de store udfordringer i rigtig mange virksomheder at få mødet mellem generationerne til at lykkes. Der opstår ofte situationer, som ikke kan forklares med kompetencer, men som nærmest ligner store grundlæggende kulturforskelle mellem generationerne. Rekrutteringen bliver kompliceret, det samme gør fastholdelsen af medarbejdere, den generelle medarbejdertilfredshed og ikke mindst: innovationen.
Julia Lahme er etnolog og trendforsker og arbejder bl.a. med netop dette. Hun serverer fem enkle genveje til at arbejde med og mellem generationerne med fokus på, hvad det så er, vi kan lære af hinanden.
Derudover sætter vi spot på ESG og bæredygtighed, når BENT BRANDTs bæredygtighedskonsulent, Anna-Maria Espersen, tager os en tur rundt i virksomhedens bæredygtighedsstrategi og -initiativer.
Vi glæder os til at se dig.
Varighed: 2 timer
Maks. deltagerantal: 40
Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.