Francis Cardenau
Artikel
06.12.2023

Bælgfrugterne kommer

Kom og lær, hvordan du med bælgfrugter kan skyde genvej til et rigtig godt, proteinholdigt måltid med mindre kød.

Francis Cardenau er kok med stort K, og smag har altid været i fokus. På CV’et står bl.a. Søllerød Kro, Restaurant Kommandanten, Le Sommelier, MASH og Umami. I dag dyrker han i stor stil urter, frugt, bær og grøntsager til salg på grøntmarkeder i København. Og så han har en mission – en mission om at fremelske en mere fornuftig fødevarefremtid med et større fokus på at spise fra planteriget, og i den sammenhæng er bælgfrugter en velsignelse til at skyde genvej til et rigtig godt, proteinholdigt måltid med mindre kød.

Den grønne umami

I køkkenet skal du sammen med Francis eksperimentere med bælgfrugter og skabe værdi af bælgfrugter. Der skal arbejdes med smag, fylde og konsistens, så den mæthedsfornemmelse, der er afgørende for et tilfredsstillende måltid, opnås. Dagen afsluttes med fællesspisning, hvor alle retterne skal smages.

Vi glæder os til at se dig.

Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.

Varighed: 5 timer

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.