Indtast søgeord

Artikel
28.11.2025

Autentiske smagsoplevelser

Jimmy Holm deler ud af sin viden om portionsanretninger og smagskombinationer.

Kurset er for dig, der arbejder i et professionelt køkken.

Pris: gratis
*Ved udeblivelse opkræves et no-show gebyr på kr. 350 ekskl. moms

Kok og restaurantejer Jimmy Holm er stor fortaler for gode råvarer og autenticitet i smagskombinationer, der sætter sanserne i spil. Jimmy deler ud af sin store viden om portionsanretninger og smagskombinationer, og sætter smag og tilgængelighed er i centrum, når den uformelle og sociale spanske spisestil danner ramme om dagens eksperimenter i inspirationskøkkenet.

Små grønne serveringer - stort potentiale

Med afsæt i det spanske køkkens intense smage, varme krydderier og enkle teknikker skal du sammen med Jimmy skabe moderne småretter, der både overrasker og inspirerer. Det bærende element i alle retterne er grøntsager, der, i omhyggeligt tilpasset kombination med udvalgte mejeriprodukter, charcuteri og fisk, giver fyldige smagsoplevelser.

Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.

Varighed: 5 timer

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.