Andet godt fra havet
Udover at have vundet DM i østersåbning flere gange, er Simon Tønsager, der til dagligt er kreativ udvikler hos Havnens Fiskehus, fortaler for ansvarligt, bæredygtigt fiskeri. Derfor bør vi huske at udnytte den velsmag og sundhed, havet omkring Danmark er fyldt med. Og det er faktisk både sundt og bæredygtigt at sætte skal- og bløddyr på menuen. Simon giver et indblik i, hvilke muligheder der er for at skabe merværdi ved at spise bæredygtigt og sætte fokus på sæson og arter.
Søsæt de gode idéer
I køkkenet skal du med kyndig vejledning fra Simon prøve kræfter med håndtering og tilberedning af sæsonens fisk, skal- og bløddyr. Du får også inspiration til, hvordan du kan servere dejlige måltider fra havet. Med havets råvarer i centrum kræses der om tilbehøret og kunsten at finde de helt rigtige smagssammensætninger.
Vi glæder os til at se dig.
Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.
Varighed: 5 timer
Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.