1001 tricks til teknikker
Kurset er for dig, der arbejder i et professionelt køkken.
Pris: gratis
*Ved udeblivelse opkræves et no-show gebyr på kr. 350 ekskl. moms
Ved du egentlig, hvad en japanskræller kan bruges til – udover det oplagte? Der findes teknikker, vi bruger hver dag, og så findes der de små, skæve og geniale greb, der forvandler det velkendte til noget overraskende. Sammen med Dennis, BENT BRANDTs egen kok og inspirationskonsulent, dykker vi ned i de metoder, tricks og smagssammensætninger, du ikke vidste, du manglede – og dem, du måske havde glemt, hvor effektive er.
Smag, skarphed og teknisk finesse
Med udgangspunkt i masser af praktiske eksempler sætter Dennis fokus på, hvordan teknikker og redskaber kan være genveje til nye smagsoplevelser. Her handler det ikke om pynt og smart snak, men om det håndværk og den viden, der løfter din mad i hverdagen. Vi eksperimenterer med smag, skærper sanserne og genopdager glæden ved det gode håndelag. For teknikker er ikke bare vejen til et godt resultat, de er også nøglen til kreativitet og madglæde.
Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.
Varighed: 5 timer
Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.