BENT BRANDT satser stort på København og fremtiden

Vi åbner et 1.600 m2 stort showroom i Københavns Sydhavn.

I 2022 er vi klar til at invitere restauranter, caféer, hoteller, kantiner og storkøkkener indenfor i et fantastisk hus på Bådehavnsgade 2C i Københavns Sydhavn. 1.600 m2 med showroom, demokøkken og afhentningslager for de mest efterspurgte varer.

Vi er en familieejet virksomhed med mere end 50 år i branchen. Vi tror, at det er vores holdning til tætte og respektfulde samarbejdsrelationer med både kunder og leverandører, der har skabt os en stærk og solid position. Og som repræsentant for nogle af verdens førende producenter til branchen stiller det alt sammen krav til os som medarbejdere. Både på det personlige og det faglige plan. Vi skal kende de krav og udfordringer, vores kunder har, og vi skal vide, hvordan vi løser både den mindste og den største opgave. Det handler om erfaring, situationsfornemmelse, handlekraft og seriøsitet.

Det gælder også for de medarbejdere, der skal give vores nye afdeling i København samme status som den, hovedkontoret i Aarhus har.

- Peter Lonnebjerg


20-09-2021

Vi gør det nemt at få ny inspiration og varer med hjem i København.

I foråret 2022 åbner BENT BRANDT stort showroom, demokøkken og afhentningslager i København. Vi rykker ind i 1.600 m2 flotte lokaler på Bådehavnsgade 2C i Sydhavnen – centralt placeret ved Sjællandsbroen, E20, Ring 02, Metro og med parkering ved døren.

Vi er rigtig glade for, at vi nu kommer til at kunne tilbyde vores københavnske, sjællandske og kunder fra øerne de samme inspirerende faciliteter som dem, vi har i Aarhus.

I showroomet kan du med hjælp fra husets konsulenter eksperimentere med det mest spændende isenkram til bord og buffet og vælge køkkengrej og maskiner. De nyeste køkkenteknologier kan afprøves i demokøkkenet, der også bliver mødested for kurser og events.

Og glæd dig – de varer, du typisk mangler, ligger klar til afhentning på husets lager.
- Peter Lonnebjerg

Her åbner vi

Kortet kan kun vises hvis du accepterer cookies.


02-09-2021

Danmarks største leverandør af isenkram og udstyr til professionelle køkkener åbner 1.600 m2 stort showroom, demokøkken og afhentningslager i Københavns Sydhavn. Vækstplaner er årsag til, at virksomheden også har valgt at styrke ledelsen.

I foråret 2022 slår BENT BRANDT, der er landets største storkøkken- og gastronomileverandør, dørene op til tre spændende etager og et afhentningslager i det markante byggeri på Bådehavnsgade 2C i København.

Her vil professionelle køkkenfolk fra restauranter, caféer, hoteller, kantiner og storkøkkener kunne hente inspiration og rådgivning til servering og køkkenindretning på mere end 1.600 m2 samtidig med, at de mest relevante varer er klar til udlevering fra lageret.

Den mere end 50 år gamle familievirksomhed repræsenterer nogle af verdens førende producenter til branchen i Danmark.

Plads til eksperimenter

”Med seks konsulenter bosiddende i området har vi gennem mange år skabt os en solid position i København, på Sjælland og på øerne,” fortæller Mikael Brandt. ”Derfor har vi også haft et stort ønske om at etablere os med faciliteter i København, der er lige så gode som dem, vi har på hovedkontoret i Aarhus. Efter et par års søgen er det lykkedes os at finde mulighederne for en inspirerende indretning centralt beliggende i Sydhavnen.”

BENT BRANDT, København
BENT BRANDTs kommende showroom i København

I showroomet kan de besøgende med professionel rådgivning sammensætte løsninger til bord- og buffetopdækninger, vælge køkkengrej og maskiner eller få udarbejdet indretningsforslag.

Der indrettes demokøkken i bygningens penthouse, hvor de besøgende og deltagere i kurser og workshops får mulighed for at afprøve de nyeste køkkenteknologier.

Ledelsen styrkes

Den 1. september overlod Mikael Brandt rollen som administrerende direktør til Peter Lonnebjerg, der i næsten 20 år har siddet i bestyrelsen for BENT BRANDT. ”Med Peters fornemmelse for og kendskab til vores virksomhed suppleret af en stor kommerciel erfaring fra lederstillinger i Tryg, Securator, REMA 1000-kæden og Dansk Supermarked, står vi rigtig godt rustet til at gennemføre vores vækstplaner,” siger Mikael Brandt, der har overtaget posten som arbejdende bestyrelsesformand. Daværende bestyrelsesformand, virksomhedens grundlægger, Bent Brandt fortsætter som bestyrelsesmedlem.

Fra venstre: Peter Lonnebjerg, Mikael Brandt og Kristian Brandt
Fra venstre: Peter Lonnebjerg, Mikael Brandt og Kristian Brandt

Brødrene Mikael og Kristian Brandt er 2. generation i virksomheden, hvor Kristian Brandt er mangeårig chef for virksomhedens maskinsalg.

Fakta:

  • Bent Brandt grundlagde virksomheden i 1967
  • 13.000m2 hovedkontor og lager er beliggende i Lisbjerg ved Aarhus
  • Beskæftiger 107 medarbejdere
  • Omsætning 2020 kr. 458 mio.


Yderligere oplysninger:

Mikael Brandt
8930 0000
mbr@bentbrandt.dk

Peter Lonnebjerg
8930 0000
plo@bentbrandt.dk

{{headline}}

{{product.FullName}}
Omtanke

{{product.FullName}} Varenr: {{product.Number}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
{{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}
Sælges i pakker a {{product.ItemPackage}} stk.  
Forventet leveringstid: 1-2 hverdage. Bestillingsvare - forvent leveringstid. Midlertidigt udsolgt - forvent leveringstid

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.