BellaBot

Lad BellaBot lette arbejdsbyrden og frigive tid, så du og dit personale kan fokusere på at servicere gæsterne.
BellaBot

BellaBot er det perfekte valg til bl.a. restauranten, kantinen og konferencecenteret, hvor der er brug for hjælp til at løse rutineopgaver.

Letter arbejdsbyrden

BellaBot skal ikke ses som erstatning for dygtigt personale, men et supplement der frigør tid til, at personalet kan give en personlig og nærværende betjening - selv i travle perioder.

Servering og afrydning

Udstyret med intelligent, venlig og kommunikativ teknologi hjælper BellaBot personalet med f.eks. at bringe maden ud til bordene eller bringe tallerkener tilbage til opvasken.

Tunge løft

Tunge løft af tallerkener og tusindvis af skridt er hverdag for bl.a. restaurant-, kantine og konferencepersonale. BellaBot kan tage flere tallerkener ad gangen end en tjener, og kan dermed spare personalet en masse ture til og fra køkkenet samt en række tunge løft.

Intelligente ansigtsudtryk

Der er utallige originale ansigtsudtryk til rådighed for at variere BellaBots katteagtige display til at gengive forskellige udtryk.

AI-stemmestyring

Det nye AI-sprogmodul indeholder hundredvis af danske hverdagsdialoger, som gør BellaBot endnu mere interessant.

3D-kollisionssensor

For at øge sikkerheden er BellaBot udstyret med 3D-sensorer og et modulært kabinet. Den registrerer og undgår eller standser for de forhindringer, den nærmer sig.

Mere om BellaBot

Se mere om BellaBot her, download brochuren her eller kontakt os på 8930 0000 og få en snak om, hvad BellaBot kan gøre for dig.

Se BellaBot i aktion

Du skal acceptere marketing-cookies for at kunne se disse videoer.