close

Turbinehallens fennikelsuppe

Kold fennikelsuppe med zambuca, anis, kørvel & urteolie.

Fremgangsmåde:

Fennikel og løg skæres i tern. Sauteres af i gryde uden at tage farve sammen med anis & hakket kørvel. Herefter flamberes det hele i en god sjat zambuca.

Hønsefond kommes på og fennikel simre sig møre ved lav temeperatur. Når fennikel og løg er møre blendes med staublender og monteres med piskefløde. Suppen smages til & sættes på køl til dagen efter.

Div. urter evt. fra haven skylles og blendes helt fin i rapsolien med 1-2 fede hvidløg til helt grøn. Olien sigtes gennem et klæde og er klar til at bruge som pynt i toppen af suppen.

Læs mere: Godt nemt nyår - læs om vores besøg hos Turbinehallerne her.

Turbinehallernes fennikelsuppe
Fennikelsuppe.

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.

Nu også salg til private. Køb online på bentbrandt.dk