Tommys indiske dahl med raita
Tommy fra Erhversakademi Aarhus' opskrift på dahl med raita.

Fremgangsmåde
Dahl
Varm olie i en stor gryde ved middel varme og tilsæt hvidløg, løg og ingefær.
Rør rundt i 1 minut, hvorefter alle krydderier og limeblade tilsættes.
Det hele svistses af i 1 minut mere under omrøring.
Skyl linserne i en sigte og kom dem i gryden sammen med grønsagsfonden og de hakkede tomater.
Lad det simre under låg i 45 minutter og rør jævnligt i gryden og tilsæt evt. lidt vand, hvis det bliver for fast.
Smag til med kokosmælk, salt og peber.
Serveres i skåle med frisk koriander på toppen og Raita. Hjemmebagt naanbrød kan anbefales.
Raita
Alle ingredienser røres sammen og trækker 2-3 timer inden servering.

Et studie i madkultur
Det er et af landets største erhvervsakademier med 4.800 fuldtidsstuderende, 4.000 kursister og 400 lærere fordelt på 5 adresser. Det giver spændende udfordringer i kantinekøkkenet, som bl.a. derfor er en eftertragtet arbejdsplads.