Stegt glaseret andebryst med græskar, chunky sauce og rødkål

Opskriften fra Skt. Pauls Apothek i Aarhus.

Stegt andebryst og en mandarin sour
Stegt glaseret andebryst med græskar, chunky sauce og rødkål. Serveret med en mandarin sour.

Fremgangsmåde

Andebrystet brunes af og steges i ovnen ved 180°C i 8 min. – herefter trækker kødet i 4 min.

Gallette

Græskar og sweet potatoes i forholdet 1:1 koges møre i vand og moses i en røremaskine. Skær tynde skiver af sweet potatoes, så de kan dække hele bunden i et ildfast fad. Læg mosen over skiverne og tynde skiver af sweet potatoes øverst. Bages i ovn ved 180°C i 45 min. Læg galetten i pres, til den er kold. Udskæres og steges på panden, til stykkerne er gyldne. Lunes i ovnen ved 180°C i 8 min.

Sauce

Øl koges ned, fonderne tilsættes og koges ned til halvdelen. Monteres med smør og smages til med revet citronskal og citronsaft.

Syltelage

Eddike og sukker koges op i forholdet 1:1. Tern af sweet potatoes trækker i lagen. Den ene halvdel moses, mens den anden halvdel sættes på køl.

Andeconfit

Ingredienserne blendes fint og drysses over de ferske andelår, som trækker i 1 døgn. Derefter lægges andelår i andefedt, så det dækker. Koges, til kødet er mørt. Lad andelårene køle af og pil kødet i stykker. Lun herefter andekødet med lidt andefedt og vend kødet med den kolde syltelage. Serveres med fintsnittet rødkål og grøntkål.

{{headline}}

{{product.FullName}}
Omtanke

{{product.FullName}} Varenr: {{product.Number}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
{{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}
Sælges i pakker a {{product.ItemPackage}} stk.  
Forventet leveringstid: 1-2 hverdage. Bestillingsvare - forvent leveringstid. Midlertidigt udsolgt - forvent leveringstid

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.