Smørrebrød med gravad svineinderlår

Opskriften er udviklet af kokkeelever på Hotel- og Restaurantskolen i Silkeborg.

Fremgangsmåde:

Alle ingredienser blandes sammen og gnides godt ind i svineinderlåret. Kødet stilles på køl og dagligt fjernes afløbet væske fra inderlåret. Dette skal gøres i 4-5 dage.

Syltet rødløg: Rødløg pilles og skæres i passende stykker. Løgene overhældes med en syltelage lavet på lige dele sukker, eddike og vand (eksempel: 2 dl sukker, 2 dl eddike og 2 dl vand).

Rå bolchebeder: Bederne skrælles og skæres tyndt på et mandolinjern. Herefter udstikkes de i passende størrelse med en cylinder form og kommes i isvand.

Rå radicchio salat: Salatblade plukkes af og skylles under koldt vand. De udstikkes i passende størrelse med en cylinder form og kommes i isvand.

Luftig brunfarinsauce med dild: Brunfarin og sennep koges op indtil sukkeret er smeltet. Tørret dildspidser kommes i saucen. Saucen køles ned og vendes rundt med pisket flødeskum.

Vagtelæg: Ægget klækkes ned i en gryde med næsten kogende vand. I vandet skal der være eddike og salt. Der røres i gryden og æggets hvide samler sig om blommen.

Radiser: Skæres tyndt på et mandolinjern og kommes i isvand.

Malt: Malt, hvedemel og vand blandes og smøres tyndt ud på en silikonemåtte. Bages i ovn ved 150 grader indtil de er sprøde.

Paneret løgringe: Friske løgringe vendes i æg og rasp og friteres i varm olie.

Smørrebrød med gravad svineinderlår
Udviklet af Casper, Anders, Pernille, Henriette og Louise

{{headline}}

{{product.FullName}}
Omtanke

{{product.FullName}} Varenr: {{product.Number}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
{{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}
Sælges i pakker a {{product.ItemPackage}} stk.  
Forventet leveringstid: 1-2 hverdage. Bestillingsvare - forvent leveringstid. Midlertidigt udsolgt - forvent leveringstid

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.