x Luk

Rødkål

Lav vinterens rødkål i en Frima.

Fremgangsmåde:

På FRIMA'en vælges menupunktet ‘Grønt' og undermenuen ‘Braisere og dampe let'. Indstil bruning til niveau 2 og tiden til 25 minutter. Smør smeltes i FRIMA'en, rødkål tilsættes og vendes til det er sauteret af. Eddike, sukker og vand kommes i sammen med gazeposen med krydderier.

Efter endt tilberedning tilsættes ribsgelé, som omrøres.

Så vendes appelsinfileter i, og det hele pyntes med ribs og tørrede tranebær.

Læs mere: Få juleassistance i køkkenet.

{{headline}}

{{product.FullName}} Varenr: {{product.Number}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
{{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.