close

Rødkål

Lav vinterens rødkål i en Frima.

Fremgangsmåde:

På FRIMA'en vælges menupunktet ‘Grønt' og undermenuen ‘Braisere og dampe let'. Indstil bruning til niveau 2 og tiden til 25 minutter. Smør smeltes i FRIMA'en, rødkål tilsættes og vendes til det er sauteret af. Eddike, sukker og vand kommes i sammen med gazeposen med krydderier.

Efter endt tilberedning tilsættes ribsgelé, som omrøres.

Så vendes appelsinfileter i, og det hele pyntes med ribs og tørrede tranebær.

Læs mere: Få juleassistance i køkkenet.

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.

Nu også salg til private. Køb online på bentbrandt.dk