x Luk

Rød gløgg

En julehilsen fra holdkaptajn Christian Wellendorf, Det danske Kokkelandshold.

Gløgg til 6 personer

Tænd ovnen på 150°C. Spred mandelsplitterne ud på en bageplade med bagepapir. Rist dem i den forvarmede ovn ca. 12 min eller til de er gyldne. Gem til servering.

Appelsinen skylles og skrælles med en tyndskræller - skallerne gemmes og resten af appelsinen juices.

Kom appelsinskallerne og juice op i en kasserolle med honning, vand og alle krydderierne. Bring i kog og lad simre under låg i ca. 15 min.

Træk kasserollen af varmen, og lad indholdet trække i 90 min. Sigt væden over i en ny gryde og tilsæt rødvin - varm forsigtig op til 85°C.

Fordel de ristede mandelsplitter og rosiner i 6 kopper. Hæld den varme gløgg over og server straks.

{{headline}}

{{product.FullName}} Varenr: {{product.Number}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
{{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.