close

Marcipanæbleskiver med kirsebærlikørglasur og salte honningmandler

Ingen jul uden æbleskiver! Men trenden rykker ved juletraditionerne. Den danske nationalspise breder sig som helårs-spise i det nordiske køkken – og i nye, fantasifulde varianter.

Fremgangsmåde:

Bland de tørre ingredienser
Rør våde ingredienser ud i æggeblommerne
Rør den tørre blanding i den våde
Tilsæt revet marcipan
Pisk æggehviderne stive og fold dem i dejen
Bag æbleskiverne i smeltet smør
Rør glasur af flormelis og kirsebærvin
Kom glasur på hver æbleskive, når de er kolde og pynt med hakkede, salte honningmandler

Tip

Kan laves i god tid i forvejen – f.eks. til julebrunch.

Flere æbleskiver: Saltkaramelæbleskiver eller hvad med rugbrødsæbleskiver med æbleflæsk?

Marcipanæbleskiver

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.