close

Lage til syltning af løg, artiskokker, gulerødder og små selleri

Per Hallundbæk deler ud af sine opskrifter på syltelager.

Sådan gør du:

Kog lagen op og kog de ønskede grøntsager næsten møre i lagen. Tag dem op og kom dem på steriliserede sylteglas og hæld lage over til det dækker. Luk låget tæt og kom sylteglassene i ovnen ved 85°C damp i 25 minutter. Tag glassene ud og kom på køl. De syltede grøntsager holder i mange måneder, og lagen kan bruges som dressing eller sauce, når glassene åbnes og grønt­sagerne bruges.

Syltning
Lage til syltning af løg, artiskokker, gulerødder og små selleri.

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.

Nu også salg til private. Køb online på bentbrandt.dk