close

Kyllingesalat med svampe, urter og skind på Rugvafler

10-12 vafler med kyllingesalat.

Rugvafler

Bland hvedemel, rugmel, bagepulver, salt og hakkede rødbeder i en skål. Pisk æg og mælk sammen, og rør de våde og de tørre ingredienser godt sammen.

Opvarm vaffeljernet, og pensel det med en smule smør. Bag vaflerne til de er gyldne og gennembagte.

Kylling

Kyllingen simres mør i en gryde med de resterende ingredienser til den har "pulled-effekt" – husk at gemme fonden til en anden god gang.

Fyld

Champignon skæres i kvarte og ristes af på en pande i olie. Hvidvin tilsættes og koges ind. Krydderurterne hakkes fint og vendes sammen med champignon og løg. Mayo, cremefraiche og sennep røres sammen, og de øvrige ingredienser tilsættes. Den afkølede kylling skæres i tern eller "pulles" og kommes i blandingen – smages til med salt og peber, anrettes på en vaffel og pyntes af med et stykke sprødt kyllingeskind og urter fra retten.

Sparekassen Thy
Tip! Brug låget fra Weck patentglas til små anretninger.

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.