close

Krondyr med græskar-/gulerodpuré med bagte, marinerede jordskokker

En lækker hovedret fra Henne Mølle Å Badehotel

Krondyr
Krondyr med græskar-/gulerodpuré med bagte, marinerede jordskokker.

Fremgangsmåde

Græskar og gulerod koges møre i fløde, hvorefter de blendes med lidt ekstra fløde og krydderier. Jordskokker bages i ovnen ved 160 grader i 1½ time på en bund af salt og lægges derefter i en lage af fond i 2 dage. Kødet brunes af, krydres og tilberedes sous vide ved 57,2 grader i 5 timer. Pyntes med dampede gulerødder og forårsløg og serveres med Pommes Anna og Sauce Madeira.

Læs mere: Vi har besøgt Henne Mølle Å Badehotel.

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.