close

Køkkenchefens yndlingsost

Figner i sherrysirup med spansk valdeon, reduktion af px sherry og appelsin samt pure af soltørrede abrikoser.

Fremgangsmåde:

Sukker smeltes i en gryde og appelsinsaft, appelsinskal og sherry tilsættes og reduceres til sirup.

Siruppen hældes over fignerne og sættes på køl.

Dagen efter tages halvdelen af væsken og reduceres yderligere til kraftigere sirup. Den anden halvdel af væsken koges op sammen med abrikoserne til abrikoserne er møre. Derefter kommes det hele i en kraftig blender og køres til pure. Alt nedkøles & abrikospure anrettes med figner, sirup og skiver skiver af den cremede valdeon.

Læs mere: Godt nemt nyår - læs om vores besøg hos Turbinehallerne her.

Køkkenchefens yndlingsost
Køkkenchefens yndlingsost.

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.