Gulerodssuppe med perler og kommenolie

'Perler' fra Skærtoft Mølle er blevet et populært alternativ til hele kerner, fordi tilberedningstiden er hurtigere. Perlerne er polerede kerner af rug, byg og spelt, hvor kun det alleryderste lag af kornet er fjernet. Resten af kernerne – de inderste skaldele, frøhviden og kimen er bevaret. Det gør perlerne både sunde, velsmagende og velegnede til alt fra salater og supper til varme perlekompotter og desserter. Og meget andet – kun fantasien sætter grænser.

Sådan gør du:

Suppe: Sauter gulerødder, løg, appelsinskal og sukker i smør. Tilsæt 4 dl fond og lad blandingen nå kogepunktet. Lad det simre under låg i 8 minutter og uden låg til gulerødderne er møre. Fjern appelsinskallerne og gem dem. Tilsæt resten af fonden og bring suppen i kog. Purer gulerødderne, pisk flødeosten i og smag til.

Olie: Rist kommenfrø ved let varme under omrøring. Når frøene dufter, er de klar. Knus frøene i en morter og pisk olie og citronsaft i.

Perler: Snit appelsinskallen fra suppen fint. Skyl perlerne grundigt og kog dem i rigeligt letsaltet vand tilsat kommenfrø i ca. 18 minutter. Si kogevandet fra. Bland de varme perler med ⅔ af kommenolien, den finthakkede citronskal og persillen.

Anretning: Pres perlerne ned i små forme på midten af tallerken–en. Hæld forsigtigt den varme suppe uden om perlerne og dryp med den resterende kommenolie.

Gulerodssuppe med perler og kommenolie
Gulerodssuppe med perler og kommenolie

{{headline}}

{{product.FullName}}
Omtanke

{{product.FullName}} Varenr: {{product.Number}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
{{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}
Sælges i pakker a {{product.ItemPackage}} stk.  
Forventet leveringstid: 1-2 hverdage. Bestillingsvare - forvent leveringstid. Midlertidigt udsolgt - forvent leveringstid

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.