close

Græskarsuppe

Det er lige det, vi trænger til – varm suppe! Kokken Mette Dahlgaard er køkkenchef på michelinrestauranten Geist v. Bo Bech, og hun brænder også for suppe og laver det tit derhjemme.

Tilberedning:

Skær græskar og løg i tern, pil hvidløget og steg det hele af i smørret. Tilsæt chili og dæk det hele med vand. Kog til græskaren er mør. Blend suppen glat. Tilsæt olivenolien og smag suppen til med salt og peber.

Topping:

Skær bacon i små tern og steg det sprødt.

VeggeTopping:

Rist de tørrede krydderier og nødder. Blend det og tilsæt derefter det hakkede friske koriander.

Græskarsuppe

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.