close

En sikker succes: Jorbær-sorbet

Gelatier-uddannelsen handler ikke kun om videnskaben bag den italienske gelato, men også om andre is-delikatesser. Her er et eksempel på 1 kg meget velsmagende sorbet.

Jordbærsorbet
Jordbær-sorbet - en sikker succes.

Fremgangsmåde

Du kan bruge jordbær, der er friske, frosne eller som puré. De frosne er ofte fyldt med smag, mens friske jordbær kan variere meget i smag alt efter sort og modenhed.

Rør stabilisator ud i sukker, glykose og dextrose. Kom blandingen i en gryde, tilsæt vand og giv et kort opkog for at opløse sukkeret. Tag gryden af varmen, tilsæt jordbær og citronsaft. Blend det hele, til det er uden klumper. Fryses i en ismaskine.

Opbevar jordbær-sorbet'en ved -18°C.

Serveres ved -12°C.

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Nu også salg til private. Køb online på bentbrandt.dk