x Luk

Eddikesyltede vagtelæg

Per Hallundbæk deler ud af sine opskrifter på syltelager.

Kog 50 vagtelæg i 4 minutter. Kom æggene i isvand og pil dem. Kom æggene på steriliserede sylteglas, dæk dem med halv vand og halv balsamicoeddike. Læg låget på og sæt glassene på køl. Holder 2-3 måneder.

Syltede vagtelæg
Eddikesyltede vagtelæg.

{{headline}}

{{product.FullName}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
DKK {{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}
Varenr: {{product.Number}}

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.