Eddikelage til syltning af beder, små løg og små gulerødder

Per Hallundbæk deler ud af sine opskrifter på syltelager.

Sådan gør du:

Lagen koges op, og grøntsagerne koges møre i vand. Grøntsagerne afkøles og kommes på sterili­serede sylteglas. Hæld lagen over til det dækker. Glassene lukkes med tætsluttende låg og sættes i en 85°C varm ovn med damp i 25 minutter. Tag glassene ud og sæt dem på køl. Holder i mange måneder, og lagen er velegnet til dressing eller sauce.

Hyldeblomstsyltede gulerødder
Eddikelage til syltning af beder, små løg og små gulerødder.

{{headline}}

{{product.FullName}}
Omtanke

{{product.FullName}} Varenr: {{product.Number}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
{{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}
Sælges i pakker a {{product.ItemPackage}} stk.  
Forventet leveringstid: 1-2 hverdage. Bestillingsvare - forvent leveringstid. Midlertidigt udsolgt - forvent leveringstid

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.