close

Eddikelage til syltning af beder, små løg og små gulerødder

Per Hallundbæk deler ud af sine opskrifter på syltelager.

Sådan gør du:

Lagen koges op, og grøntsagerne koges møre i vand. Grøntsagerne afkøles og kommes på sterili­serede sylteglas. Hæld lagen over til det dækker. Glassene lukkes med tætsluttende låg og sættes i en 85°C varm ovn med damp i 25 minutter. Tag glassene ud og sæt dem på køl. Holder i mange måneder, og lagen er velegnet til dressing eller sauce.

Hyldeblomstsyltede gulerødder
Eddikelage til syltning af beder, små løg og små gulerødder.

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Nu også salg til private. Køb online på bentbrandt.dk