Den gode basis-flødeis

Alle iscremer, der køres på maskine, er baseret på legerede cremer. Det vil sige, at fløden koges op og legeres ned i æggeblommer og sukker, hvorefter massen afkøles, før den køres på ismaskinen.

Fremgangsmåde

Fløden koges forsigtigt op og piskes sammen med vanilje. Pisk æggeblommer og sukker i en kasserolle. Den kogende fløde hældes i æggemassen lidt ad gangen, mens der røres/piskes. Kasserollen stilles over varmen, og blandingen legerer til den tykner. Brug et termometer, hvis du bruger friske æggeblommer. Cremen afkøles, inden den køres på maskinen.

Hvis du gerne vil booste smagen af vanilje, kan du bruge op til 8 stænger vanilje pr. liter fløde. Så bliver det en smag, du vil huske – men husk også at regulere prisen pr. portion, for vi er i luksusklassen.

{{headline}}

{{product.FullName}}
Omtanke

{{product.FullName}} Varenr: {{product.Number}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
{{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}
Sælges i pakker a {{product.ItemPackage}} stk.  
Forventet leveringstid: 1-2 hverdage. Bestillingsvare - forvent leveringstid. Midlertidigt udsolgt - forvent leveringstid

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.