Comwells müslibar

Her får du opskriften på lækre, energirige müslibarer fra Comwell Sport Rebild Bakker.

Müslibarer
Comwells müslibarer.

Fremgangsmåde

Hak hasselnødder, abrikoser og tørrede kirsebær/tranebær groft, og kom dem i en skål. Vend græskarkerner, solsikkefrø, hørfrø, havregryn, hirseflager og speltflager godt sammen i en anden skål. Kog vandet, og bland honning og tahin med det kogende vand.

Vend alle ingredienser godt sammen til en samlet masse. Spred massen ud i en hel bradepande foret med bagepapir. Læg et andet stykke bagepapir ovenpå, og bag i ovnen ved 190° i 20 minutter. Tag bradepanden ud og vend forsigtig dejen. Skru ned på 160° og bag i yderligere 15 minutter.

Sæt hele den varme müsliplade i pres. Læg en tilsvarende bradepande ovenpå sammen med noget tungt, så müslipladen presses godt ned. Lad den stå i pres til dagen efter, og skær den så ud i passende stykker.

Læs også om vores besøg hos Comwell Sport Rebild bakker.

{{headline}}

{{product.FullName}}
Omtanke

{{product.FullName}} Varenr: {{product.Number}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
{{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}
Sælges i pakker a {{product.ItemPackage}} stk.  
Forventet leveringstid: 1-2 hverdage. Bestillingsvare - forvent leveringstid. Midlertidigt udsolgt - forvent leveringstid

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.