close

Comwells müslibar

Her får du opskriften på lækre, energirige müslibarer fra Comwell Sport Rebild Bakker.

Müslibarer
Comwells müslibarer.

Fremgangsmåde

Hak hasselnødder, abrikoser og tørrede kirsebær/tranebær groft, og kom dem i en skål. Vend græskarkerner, solsikkefrø, hørfrø, havregryn, hirseflager og speltflager godt sammen i en anden skål. Kog vandet, og bland honning og tahin med det kogende vand.

Vend alle ingredienser godt sammen til en samlet masse. Spred massen ud i en hel bradepande foret med bagepapir. Læg et andet stykke bagepapir ovenpå, og bag i ovnen ved 190° i 20 minutter. Tag bradepanden ud og vend forsigtig dejen. Skru ned på 160° og bag i yderligere 15 minutter.

Sæt hele den varme müsliplade i pres. Læg en tilsvarende bradepande ovenpå sammen med noget tungt, så müslipladen presses godt ned. Lad den stå i pres til dagen efter, og skær den så ud i passende stykker.

Læs også om vores besøg hos Comwell Sport Rebild bakker.

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Nu også salg til private. Køb online på bentbrandt.dk