x Luk

Burger med halloumi, tomatchutney, crispy salat og agurkesalat

Dennis Rafn laver en vegetarisk burger. Opskriften er fra hans workshop om vegetarisk streetfood. Hold øje med arrangementslisten og kom med på den næste workshop.

Fremgangsmåde

Halloumi vendes med mel, æg og panko og friteres inden servering.

Agurkesalat: Lav en lage af hvidvinseddike, vand og sukker, som koges op og afkøles.
Kom tern af agurk i lagen, som vakuumeres.

Tomatchutney: Rørsukker, sherryvineddike, hakket hvidløg, hakket chili, rødløg i grove tern og tomater i både koges op og koges igennem, til konsistensen er som chutney.

Burgerbollerne varmes, anrettes med halloumi, tomatchutney, agurketern og salat.

Burger med halloumi, tomatchutney, crispy salat og agurkesalat
Burger med halloumi, tomatchutney, crispy salat og agurkesalat.

{{headline}}

{{product.FullName}} Varenr: {{product.Number}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
{{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.