Rational SelfCookingCenter Uddannelse

For dig, der vil lære din RATIONAL SCC-ovn bedre at kende. Dennis gennemgår ovnens avancerede muligheder med eksempler på tilberedninger og giver tips og gode råd ud fra dine ønsker og spørgsmål.

Pris: DKK 998,00 ekskl. moms.
Kurset er gratis for 2 personer v/køb af RATIONAL ovn.

Sæt blus på RATIONAL SCC

Kom til et inspirerende kursus, hvor du kan lære din RATIONAL SelfCookingCenter ovn bedre at kende.

Vi serverer varme tips

På kurset gennemgår vi ovnens funktioner, forklarer hvert enkelt symbol og serverer en række gode tips. Du får optimalt udbytte af kurset, hvis du inden bruger ovnen aktivt, så du kan deltage i dialogen med kursuslederen.

Krydret efter din smag

Du får en teoretisk gennemgang af ovnens funktioner, eksempler på tilberedninger og en demonstration af det fuldautomatiske rengøringssystem. Desuden får du mulighed for at sætte dit helt eget præg på kurset. Vi ringer forinden for at høre, om dine specifikke ønsker til eksempler på tilberedning i ovnen, som vi kan demonstrere eller diskutere på kurset.

Blus på individuelle fordele

Kom og lær hvordan du med iLevelControl (iLC) opretter dine egne programmer, så du i samme ovn kan tilberede forskellige råvarer uden overvågning. Med det revolutionerende RATIONAL SelfCookingCenter, har du også mulighed for at lave dit eget display. Samtidig fungerer RATIONAL SCC som en manuel ovn og du bliver introduceret for dens mange muligheder for individuelle indstillinger.

Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.

Vi glæder os til at se dig.

Varighed: 3 timer

Vi overholder alle sundhedsmyndighedernes retningslinjer inkl. forsamlingsloftet i forbindelse med COVID-19, så du kan trygt deltage i vores arrangementer.

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.

{{headline}}

{{product.FullName}}
Omtanke

{{product.FullName}} Varenr: {{product.Number}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
{{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}
Sælges i pakker a {{product.ItemPackage}} stk.  
Forventet leveringstid: 1-2 hverdage. Bestillingsvare - forvent leveringstid. Midlertidigt udsolgt - forvent leveringstid

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.