Orved

Standardsortering

Sorter efter

  • Standardsortering
  • Laveste pris
  • Højeste pris
  • Tilføjet for nylig
  • Varenr.
Vis

Vis

  • Omtanke
  • Restpartier
Kategori

Kategori

  • Tilbehør til vakuummaskiner
  • Vakuumering
  • Vakuummaskiner
5 Produkter
Viser 5 af 5 produkter

Vakuummaskiner giver nye muligheder i køkkenet

Det handler ikke om vakuummaskiner udviklet primært til slagternes behov. Det handler om meget mere end sous vide og mere smag i råvarerne. Det handler om nye muligheder i det professionelle køkken. Siden 1984 har den italienske producent Orved markeret sig som vel nok den mest innovative udvikler af vakuummaskiner i topkvalitet til brug i det professionelle køkken.

BENT BRANDT repræsenterer Orved i Danmark.

Vakuum gør en forskel

Forlænger holdbarheden: Vakuum fjerner luften og dermed ilten i vakuumposen. Mikroorganismer, der fordærver maden, kræver ilt for at kunne udvikle sig. Heller ikke skimmelsvampe kan udvikle sig i et miljø uden ilt, så f.eks. parmesanosten får også et længere liv som vakuumpakket.

Farvel til madspild: Har du fokus på bæredygtighed og madspild, kan du vakuummere den mad, der er til overs, uden at det ændrer på kvaliteten.

Bedre kvalitet på frost: Opbevarer du fedtmarmoreret kød i en almindelig plasticpose, vil fedtet begynde at harske – selv ved -18°C. Fordi harskning kræver ilt. Med vakuum undgår du også, at kvaliteten af dine madvarer ødelægges som følge af udtørring under frysning.

Mere effektiv produktion: Med den længere holdbarhed kan du producere større portioner og opbevare dem i vakuumposer. Spar tid – lav f.eks. tomatsovs hver anden uge i stedet for 2 gange om ugen.

Sous vide efter behov: 1 portion = 1 vakuumpose, der holder på al smag og vitaminer og med minimal udtørring. Tilbered efterhånden som bestillingerne indløber. Det nedsætter forbruget af råvarer, som kræver mange ressourcer at producere – en metode stort set uden svind, men med masser af god økonomi. Afslut med en lynhurtig bruning, hvis kødet skal have stegeskorpe.

Effektiv marinering: Brug de avancerede maskiners særlige program til marinering af kød, som sørger for, at marinaden trænger langt ind i kødet på rekordtid.

Rens muslinger efter naturmetoden: Orved har skabt et program, der efterligner trykket i havet, og som får muslinger til at åbne sig, så de skylles rene for sand m.m.

Særligt til supper og saucer

Der er Orved-løsninger med lodret vakuumkammer, som er perfekt, når flydende indhold skal pakkes i vakuum.

Til Nitrogen

Maskinen kan også tilsluttes en trykflaske med nitrogen, så produkter, der ikke tåler tryk fra posen, kan vakuumpakkes. Al atmosfærisk luft suges ud, nitrogen blæses ind og posen lukkes uden indhold af skadelig ilt og uden tryk på produkterne.

Enkel og ligetil

Orved Vaccum Family: Den helt enkle løsning til vakuumering i professionel kvalitet. Maskinen fylder kun ganske lidt på bordet – 360 mm bred, 265 mm dyb og 126 mm høj. I en automatisk cyklus fjernes ilten med vakuum samtidig med, at poser med en bredde op til 300 mm forsegles.

Orved Evox vakuummaskiner: 2 kompakte modeller med kammer til poser på henholdsvis 250 x  300 mm og  300 x 400 mm. Kan med ekstern vakuum også håndtere større specialposer uden for kammeret. Udstyret med sensor, der selv styrer det ideelle vakuumtryk. Meget enkel betjening og nem rengøring fordi vakuumkammeret er udført i ét stykke uden samlinger og med runde hjørner. Kammerets højde gør det muligt også at forsegle glas og bokse.

Flere muligheder

Orved Idea vakuummaskiner: Serien omfatter 3 modeller til professionelt køkkenbrug og til 3 forskellige posestørrelser. Kan også vakuumpakke større emner uden for kammeret ved hjælp af specialposer. Kan tilsluttes trykflaske med nitrogen til brug for pakning af emner, der ikke tåler tryk. Her vil posen efter vakuumering fyldes med nitrogen. Det er gedigne, sensorstyrede maskiner fremstillet i rustfrit stål med vakuumkammer formet i ét stykke uden samlinger og med rengøringsvenlige afrundede hjørner. Orved Idea 40 BS er udstyret med 10 programmer til forskellige råvaretyper inklusiv forsegling af glas og bokse, mens de 2 Orved Idea HILine-maskiner indeholder 13 Chefs-programmer, som du selv kan tilpasse dine ønsker. Programmerne vælges via en scroll-billedmenu på en 5” touch skærm.

Orved Cuisson vakuummaskine: Topmodellen, med de mest avancerede funktioner inklusiv både vandret og patenteret, lodret kammer, som gør det muligt at vakuumpakke poser med væsker – f.eks. saucer og supper. Det gøres helt enkelt ved at vælge mellem 52 programmer til alle former for tilberedninger på det vandtætte, digitale kontrolpanel. Maskinen kan forsyne vakuumerede poser med datostempel. Indbygget wi-fi-modul gør det muligt at overvåge og styre processerne fra mobiltelefon, tablet og computer.

Avanceret sous vide

Orved SV Thermo er et 27 liter sous vide-kar i isoleret rustfrit stål med hængslet låg, som sikrer minimal fordampning. Automatisk påfyldning af vand til 6 forudindstillede niveauer i karret. En kurv med flytbare skillevægge gør det nemt at placere de vakuumpakkede poser lodret. 3 kernetemperaturfølere sikrer præcis tilberedning af forskellige råvaretyper og størrelser på produkterne –uden at vakuumtrykket i poserne forsvinder. Lad tilberedningen styre af de 99 tilberedningsprogrammer inden for temperaturområdet 15-100°C med 0,1°C nøjagtighed.

Spørg os til råds – også om vakuumposer

Der er så mange muligheder med vakuum. Orved åbner for helt nye muligheder og mere smag, og det vil vi meget gerne fortælle mere om eller vise dig, hvis du besøger vores showroom i Aarhus. Det handler også om at vælge de rigtige poser, når du vakuumerer – og det er også Orveds speciale. Ring 8930 0000.