close

Turbinehallens skaldyrssalat

Orientalsk marineret skaldyrssalat med scampi & kammuslinger serveret med reduktion af teriyaki

Fremgangsmåde:

Scampi og kammuslinger gives et let damp i ovn eller i en bambus damper og sættes på køl.

Marinaden til retten laves ved at tage en morter og komme hvidløg, koriander, galangarod, limeskal & chili & give det en god tur. Derefter hældes lime og sesamolie i og skaldyr vendes i marinaden og trækker et par timer.

Teriyaki laves ved at sætte 2 dl. soja, ½ dl. mirin, ½ dl. sukker, 30 gr. ingefær, 1 chili, 4 fed hvidløg over i en gryde og reducere ved lav temp. til ca. halvdelen. Væsken nedkøles og er klar til servering. Retten anrettes og serveres.

Læs mere: Godt nemt nyår - læs om vores besøg hos Turbinehallerne her.

Turbinehallernes skaldyrssalat
Skaldyrssalat.

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Nu også salg til private. Køb online på bentbrandt.dk