close

Torsk med raz al hanout

Danskerne vil altså gerne spise fisk, når bare det er andre, der tilbereder dem. Det gør kantinerne til et oplagt sted at øge vores indtag af fisk. Fiskebranchen har derfor taget initiativ til projektet ’Fisk i Kantinen’, som tilbyder inspiration, gode råd og uddannelse til køkkenpersonalet.

Sådan gør du:

Smag yoghurten til med raz al hanout, curry, citronsaft og –skal, salt og peber. Stænk rødløgsskiver med æbleeddike. Mariner tomater med salt og æbleeddike. Skær bolsjebederne tyndt, f.eks. på et mandolinjern. Læg yoghurtblanding på fisken og kom løgskiver over. Bag dem ved 220°C i 5 min.

Anret på fade med marinerede tomater og bolsjebeder. Server f.eks. med taboulleh.

Tips: Du kan også bruge anden hvid fisk, f.eks. kulmule.

Torsk med raz al-hanout
Torsk med raz al hanout.

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Nu også salg til private. Køb online på bentbrandt.dk