Stenbiderrogn og jordskokker

En rigtig forårsbebuder.

Stenbiderrogn

Rognene løsnes fra deres hinder og lægges i koldt vand. Pisk med et piskeris indtil alle hinder er væk. Derefter kommes rognene op i en sigte, så alt vand kan løbe væk. Smages til med citron, salt og sukker.

Jordskokkeepuré

Skræl 10 jordskokker og pil et skalotteløg, skær det ud i passende stykker og kog det hele sammen med 0,3 liter fløde og 0,1 liter vand, til det er mørt. Blend puréen i en thermomixer eller blender til den er helt glat.
Smag til med salt og peber.

Jordskokkesylt

Kog 0,3 liter Meyers æbleeddike med 0,1 liter vand sammen med 100 g sukker. Skræl 3 jordskokker og skær dem i små tern. Hæld syltelagen over, når den er helt kold.

Jordskokkechips

Vask 3 jordskokker grundigt og skær dem i tynde skiver på et mandolinjern. Hæld rapsolie i en gryde, men husk: Kun ¼ af hvad der kan være gryden. Fritér jordskokkerne ved 160°C til de er gyldne over det hele, og drys dem med lidt fint salt.

Urter

Top anretningen med blomsterkarse, dildskud og purløg.

Stenbiderrogn og jordskokker
Stenbiderrogn og jordskokker.

{{headline}}

{{product.FullName}}
Omtanke

{{product.FullName}} Varenr: {{product.Number}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
{{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}
Sælges i pakker a {{product.ItemPackage}} stk.  
Forventet leveringstid: 1-2 hverdage. Bestillingsvare - forvent leveringstid. Midlertidigt udsolgt - forvent leveringstid

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.