close

Rød haydari

Den smager himmelsk og er mættende – og passer både som dip og som tilbehør til grøntsager eller lignende.

Tilberedning

Fjern stilk og kerner fra peberfrugterne. Skær dem i kvarte og læg dem på en bageplade med skindsiden opad.

Grill peberfrugterne øverst i ovnen ved 200ºC i ca. 10 minutter. De er klar, når de får sorte pletter. Læg de varme peberfrugter i en frysepose, som bindes, og lad dem køle af. På den måde er det lettere at fjerne skindet.

Når peberfrugterne er kølige, fjernes skindet, og frugtkødet skæres i grove stykker.

Bland med feta, persille, olie, vand og hvidløg til det er en grov dip. Smag til med salt, peber og evt. chili.

Læs mere: Vi har besøgt Kamoon i Holstebro, læs om vores besøg her.

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Nu også salg til private. Køb online på bentbrandt.dk