close

Risengrød i Rational SCC

Risengrøden laver praktisk talt sig selv når du tilbereder den i en Rational SCC ovn.

Sådan gør du

  • Vælg symbol for tilbehør
  • Vælg kogte ris
  • Indstil tiden til 60 min.
  • Kom ris og mælk i en kantine (samme forhold som når du koger i en gryde)

Ovnen forvarmer.

Når ovnen ringer, beder den om stegespyd. Det placeres i holderen i ovnen, så det når ned i mælken. Dør lukkes og efter en time har du risengrød.

OBS! Hvis du har mere end en kantine inde i ovnen ad gangen, skal du komme en plade under hver - der opstår kondensvand på den udvendige side af kantinen med den kolde mælk, og kondensvandet vil dryppe ned i den kantine, som står nedenunder.

Risengrød i en Rational ovn
Risengrød i Rational ovnen.

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Nu også salg til private. Køb online på bentbrandt.dk