close

Quinoa-frikadeller

Anita Dietz' quinoa-frikadeller med rødbeder og tang-granulat.

Kog quinoaen i 10 min. Rør derefter lidt salt i og lad det trække 10 min. ekstra. Skræl rødbederne, pil løget, derefter rives de begge på et rivejern. Tilsæt karry, muskatnød, knust hvidløg, salt, peber, æg, tang og grahamsmel. Rør det hele godt sammen.

Lad "farsen" hvile i 5 min. på køl. Du skal stege dem i halvt smør på en god slip-let pande. Gi’ dig god tid til dette, da panden ikke må blive for varm. Ca. 7 min. på hver side.

En god idé er også at brune dem af på panden, og derefter stege dem færdig i 15 min. i en varm ovn.

Quinoa-frikadeller

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.