Passionsfrugtmousse petit four

Konditorlandsholdets passionsfrugtmousse petit four

Passionsfrugtmousse:

Sæt husblas i blød.

Varm puréen.

Pisk æggeblommer, æggehvider og sukker luftigt.

Pisk fløde til let skum.

Smelt husblassen i puréen.

Vend puréen med æggemassen og derefter med flødeskummen.

Støb i forme og frys.

Kakaomørdej:

Alt blandes kun lige sammen til dejen er ensartet. Rul dejen let ud og læg den på køl i ca. 20-30 min. Når dejen er kold, men ikke for hård, rulles den ud i ca. 3 mm tykkelse. Lægges udrullet på køl i 15 min. - dette gør udstikning med en rund udstikker af dejen lettere. Læg de udstykkede mørdeje på en airmat med en airmat ovenpå. Bages ved 180 grader i ca. 10-15 min.

Passionsfrugt-/mango broken gelé:

Bland citras og gellan med en smule af sukkeret.

Kog passionsfrugt- og mangopuré op med resten af sukkeret.

Blend citras og gellan i massen, imens den koger.

Sæt på køl.

Når geléen har sat sig, blendes den glat med termomixer eller stavblender.

Passionsfrugt glace:

Husblas lægges i blød.

Fløde og passionsfrugtpuré varmes op til kogepunktet og husblassen smeltes heri.

Hæld den varme masse over alle de øvrige ingredienser. Blendes med en stavblender.

Er klar til brug ved 35-39 grader.

{{headline}}

{{product.FullName}}
Omtanke

{{product.FullName}} Varenr: {{product.Number}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
{{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}
Sælges i pakker a {{product.ItemPackage}} stk.  
Forventet leveringstid: 1-2 hverdage. Bestillingsvare - forvent leveringstid. Midlertidigt udsolgt - forvent leveringstid

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.