close

Olivenolie-is med rosmarin og squash

Få den spændende opskrift på en anderledes dessert fra Kenneth Toft-Hansen, Svinkløv Badehotel.

Olivenolieis
Olivenolie-is med rosmarin og squash.

Olivenolie-is

Alle ingredienser blendes med en stavblender i 3 minutter, og isen køres herefter på en ismaskine.

Syltet squash

Sukkerlage: Vand, sødskærm og sukker koges op og afkøles.

Skræl lange tynde bånd af squashen og placer båndene i sukkerlagen. Lad dem marinere 24 timer i køleskab.

Rosmaringranité

Sukker og vand koges op og afkøles helt. Sukkerlagen blendes med rosmarinen i 2 min. og sigtes gennem et klæde.

Lagen smages til med lidt citronsaft. hvorefter den ned­fryses under jævnlig piskning, indtil iskrystaller opnås.

Yoghurtsifon

Alle ingredienserne piskes sammen i en skål med et piskeris og fyldes herefter i en sifonflaske, som lades med to patroner. Ryst sifonflasken i 20 sek. og den er klar til servering.

Tørrede sorte oliven

Udsten de sorte oliven, og tør dem i ovnen ved 70 grader natten over til de er helt tørre (ca. 8-10 timer).

Knus de tørre oliven sammen med små marengskys, så der er lige dele oliven og marengs.

Drysses ud over den færdige dessert.

Læs også: Nye tider for alt ved det gamle - vi har besøgt Svinkløv Badehotel.

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Nu også salg til private. Køb online på bentbrandt.dk