Lun kartoffelkompot med bagte hvidløg, syltet persillestilk og røget makrel

Smør et stykke sølvpapir med lidt olivenolie. Hvidløg deles på langs, og skærefladen sættes oven på det smurte område på sølvpapiret. Hvidløgene pakkes ind og bages ved 200 grader i 22 minutter (de skal være møre og let gyldne på skærefladen). De bagte hvidløg pilles fra skallen.

Kartofler koges uden salt til de er møre. Presses gennem pure-jern med ½ delen af den bagte hvidløg, smør og olivenolie til du opnår din ønskede konsistens og smag. Husk at smag til med rigeligt salt.

Syltelagen bestående af eddike, vand og sukker koges op og afkøles.
Persillestilke skæres i lidt grove stykker (0,5 cm) og kommes i syltelagen og trækker ca. et døgn (alternativt kan man vakuumsylte dem).

Kartoffelkompot anrettes, persillestilke drysses over, de sidste bagte hvidløg fordeles, og brudstykker af røget makrel placeres.

{{headline}}

{{product.FullName}}
Omtanke

{{product.FullName}} Varenr: {{product.Number}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
{{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}
Sælges i pakker a {{product.ItemPackage}} stk.  
Forventet leveringstid: 1-2 hverdage. Bestillingsvare - forvent leveringstid. Midlertidigt udsolgt - forvent leveringstid

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.