close

Kongensbro Kros Æggekage

Få opskriften på en rigtigt gammeldags æggekage her.

Fremgangsmåde

Flæsket steges på en varm pande, til stykkerne er sprøde, men ikke tørre. Stilles til side.

Æg og mælk samt krydderier piskes godt sammen, og stilles til side. Margarinen eller endnu bedre, noget af fedtet fra stegeflæsket, kommes på en pande ø16-22 cm, til det ryger.

Æggemassen hældes igennem en sigte ned på panden, og den sættes straks i en 250 grader forvarmet ovn. Æggekagen vil nu soufflére op. Straks efter, at den kommer ud af ovnen, pyntes med tomat, derefter purløg og til sidst det stegte flæsk. Serveres straks, mens den stadig soufflérer op.

Velbekomme.

Læs også: Alt ved det gamle - og dog. Læs om vores besøg på Kongensbro Kro.

Æggekage
Kongensbro Kros æggekage.

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Nu også salg til private. Køb online på bentbrandt.dk