Thomas' koldhævede kernebrød

Få vores kantinechefs opskrift på et let og luftigt brød.

Kør gær, yoghurt, vand og øl 10 min. i røremaskine eller i hånden

Resten af ingredienserne blandes i og køres i 10 min.

Lad dejen koldhæve i køleskabet natten over.

Dejen kommes i smurt form og hæver ved stuetemperatur i 2 timer.

Bages i 20 min. ved 240 grader med låg/folie over.

Brødet tages ud af formen og lægges på en rist (gerne smurt) og bages i 10 min. ved 200 grader.

Opskriften giver ca. 1-1½ gastrobakke eller 4-5 brødforme.

{{headline}}

{{product.FullName}}
Omtanke

{{product.FullName}} Varenr: {{product.Number}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
{{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}
Sælges i pakker a {{product.ItemPackage}} stk.  
Forventet leveringstid: 1-2 hverdage. Bestillingsvare - forvent leveringstid. Midlertidigt udsolgt - forvent leveringstid

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.