x Luk

Knoldselleri-bygotto med vesterhavsost, råsyltede knoldselleri & løvstikke

Få Casper Holm Løvgreens fra Kombits opskrift på en lækker cremet bygotto her.

Knoldselleri-bygotto
Knoldselleri-bygotto med vesterhavsost, råsyltede knoldselleri & løvstikke.

Rens knoldsellerien og skræl den. Skær ¼ del fra og gem til senere. Skær resten i små tern 1×1 cm. Rist dem gyldne og møre i smør på en pande.

Den sidste ¼ del skæres i meget tynde skiver evt. på mandolin eller med en tyndskræller og råsyltes i lidt olivenolie, æbleeddike, honning og hakket løvstikke.

Kombit køkken

Kokkene ud blandt gæsterne

Hos kommunernes it-fællesskab, Kombit, står 2 kokke hver dag og portionsanretter de varme retter ved buffeten. Fordi det gi’r en god snak med gæsterne, det sparer penge, og det kniber i øvrigt med pladsen i køkkenet.

Læs mere om vores besøg hos Kombit her.

Læs mere

Kog perlebyg i bouillonen til byggen er mør, og konsistensen begynder at være cremet. Tilsæt de stegte knoldselleri, fløden og revet vesterhavsost.

Kog ind til en god cremet konsistens og smag til med salt, peber, citronskal og lidt æbleeddike.

Anret bygottoen i dybe tallerkener eller små skåle og top den med de råsyltede knoldselleri.

{{headline}}

{{product.FullName}} Varenr: {{product.Number}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
{{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.