Kæmperejer med mango-mynte salsa på fennikelsalat med vilde ris
En frokostfavorit fra Jonas Kragslund fra Best Western Nyborg Strand

Sådan gør du:
Kæmperejerne vendes i lidt rapsolie og krydres med chili, salt og peber. Herefter ristes kæmperejerne hurtigt (3-4 min.) på en meget varm pande. Kæmperejerne køles af i køleskab.
Mango-mynte salsa:
Mangoerne skrælles og skæres i fine tern, 5 × 5 mm. Rødløget og myntebladene hakkes fint. Tingene blandes med sød chilisauce, limesaft og honning. Smages til med revet ingefær, salt og peber. Lad salsaen trække et par timer.
Fennikel skæres i tynde strimler på mandolinjern og blandes med de kogte vilde ris.
Fennikelsalaten kommes op i små portionsskåle, hvor der anrettes 3-4 kæmperejer i hver med en spiseske mango-mynte salsa ovenpå.