close

Kæmperejer med mango-mynte salsa på fennikelsalat med vilde ris

En frokostfavorit fra Jonas Kragslund fra Best Western Nyborg Strand

Kæmperejer med mango-mynte salsa på fennikelsalat med vilde ris

Sådan gør du:

Kæmperejerne vendes i lidt rapsolie og krydres med chili, salt og peber. Herefter ristes kæmperejerne hurtigt (3-4 min.) på en meget varm pande. Kæmperejerne køles af i køleskab.

Mango-mynte salsa:

Mangoerne skrælles og skæres i fine tern, 5 × 5 mm. Rødløget og myntebladene hakkes fint. Tingene blandes med sød chilisauce, limesaft og honning. Smages til med revet ingefær, salt og peber. Lad salsaen trække et par timer.

Fennikel skæres i tynde strimler på mandolinjern og blandes med de kogte vilde ris.

Fennikelsalaten kommes op i små portionsskåle, hvor der anrettes 3-4 kæmperejer i hver med en spiseske mango-mynte salsa ovenpå.

Læs mere om Jonas Kragslund og hans passion for fisk her.

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Nu også salg til private. Køb online på bentbrandt.dk