close

Dyppebrød af bedste karat med havsal

Det gode brød er blevet det professionelle køkkens signatur. Og så er der god økonomi i at bage selv.

Sådan gør du:

Gæren opløses i vandet – sørg for, at det er rørt ud i vandet og tilføj de øvrige ingredienser. Køres i en røremaskine ca. 15 minutter indtil dejen slipper skålen.

Lad dejen hæve ca. 1 time.

Sæt en 4,8 ltr. gryde med låg på ovnens nederste indstik – tænd ovnen på 240°C. Når ovnen og gryden er helt varme, tages gryden ud, og dejen vendes ned i gryden.

Gryden sættes tilbage i ovnen med låg og skal nu bage ved 250°C i ca. 15 minutter.

Varmen reduceres til 190°C, og brødet bages yderligere 15 minutter med låg og 15 minutter uden låg.

Afkøles på rist inden der skæres i brødet.

Tip! Dette madbrød kan spises som en appetizer, snack eller tapas. Er der en rest til overs, er det også meget velegnet til at skære op til croutoner og riste i olivenolie med hvidløg eller krydderurter.

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.