close

Dennis' varme hveder

Få vores inspirationskonsulents opskrift på klassiske varme hveder.

Fremgangsmåde

Bland ingredienserne sammen og ælt dejen på røremaskine ved medium hastighed til dejen bliver glat og blank (ca. 12 min.). Dæk dejen til og lad den hvile i 30 min. Del dejen i 28 lige store stykker.

Rul/form stykkerne til boller og læg dem med 3-5 cm mellemrum på en bradepande med bagepapir. Lad bollerne hæve til ca. dobbeltstørrelse (ca. 2-3 timer) - når bollerne er hævet til dobbeltstørrelse vil mellemrummet forsvinde, og de ligger helt tæt og får form som hveder.

Bag hvederne ca. 18 min. ved 180°C (varmluft). Lad hvederne køle af på en kold rist.

Varme hveder
Velbekomme.

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Nu også salg til private. Køb online på bentbrandt.dk